Werken bij de Posthoorn! - Eethuisje de Posthoorn
1365
post-template-default,single,single-post,postid-1365,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Werken bij de Posthoorn!

Na een lange tijd zijn onze vacatures weer geopend. Een gemiddeld Teamlid als oproepkracht werkt bij De Posthoorn gemiddeld 3 jaar en 4 maanden bij ons! We bestaan trouwens nog niet eens 5 jaar. Dus dit is een enorm goed teken! Misschien heb je al eens eerder gesolliciteerd maar was er op dat moment geen plekje. Nu is er dus eindelijk plek. Grijp dus deze prachtige kans!

 

Hoewel het er misschien makkelijk uit ziet om meer dan 100 heerlijke porties friet klaar te maken tijdens de spits, is dat nog een behoorlijke taak. Om je niet gelijk in het diepe te gooien begin je als Trainee Teamlid en leren we je vrijwel alles wat je moet weten over het werken bij De Posthoorn. Vervolgens gaan we kijken welke specifieke rol het beste bij jouw kwaliteiten aansluit. Er zijn er genoeg! Verwacht niet dat je voor altijd in dezelfde rol zult blijven, want we willen graag dat nieuwe vaardigheden blijft leren en ontwikkelen. Waar je heen gaat, is aan jou!

 

Al enthousiast? Om als Teamlid bij ons te komen, kun je gemakkelijk het onderstaande formulier invullen. Als we dan een geschikte plek voor je hebben gevonden nemen we contact met je op!

 

About the Author /

thomas.raijmakers@gmail.com

Post a Comment